top of page
Zoeken
  • ncspaans

Week van de Circulaire Economie

Op dinsdagmiddag 7 februari nodigen Stichting Leidse Deken en Fibershed je uit voor een inspirerende middag in Leiden tijdens de Week van de Circulaire Economie. Ontdek hoe de textiel- en kledingsector ook positief bij kunnen dragen aan het herstel van een gezonde bodem, biodiversiteit en de lokale economie.


Stichting Leidse Deken en Stichting Fibershed Nederland slaan hun handen ineen tijdens de Week van de Circulaire Economie. Stichting Fibershed Nederland is een waardennetwerk van en voor ondernemers, boeren, ontwerpers, makers en onderzoekers. Zij werken samen aan de transitie naar een lokaal, bio-circulair en regeneratief textiel- en kledingsysteem en roepen op tot meer respect voor de oorsprong en waarde van onze textiel en kleding.


Programma
  • Tussen 14.00 – 18.00 uur geeft Stichting Leidse Deken werkplaatsrondleidingen, bekijk alle stappen van schapenvacht tot deken.  • Om 15.00 uur en 18.00 uur geeft Stichting Fibershed Nederland een presentatie met inspirerende en hoopvolle voorbeelden uit haar bio-circulaire waardennetwerk. Iris Veentjer van RietGoed zal de lezing verzorgen.

Aanmelding

Voor de presentatie van Fibershed zijn beperkt plaatsten beschikbaar, geef je daarom op voor welke presentatie je wilt komen door een mail te sturen naar info@leidsedeken.nl


Locatie en tijd

Dinsdag 7 februari van 14:00-18:00 uur in de Werkplaats Leidse Deken, Papegaaisbolwerk 18 te Leiden.

51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page